Tel: 020-6942379  Home
HAIO /AIO
Actie aanbiedingen
Contact/Openingstijden
  Mandje is leeg
Zoeken: Uitgebreid zoeken
Selecteer taal:
Medische groothandel Fa.A.Vos en Zoons. Voor al uw medische instrumenten, disposables, verpleeg en revalidatieartikelen. Voor arts en particulier.  :: Artsenbenodigdheden :: Medische apparatuur :: E.C.G. :: Cardioline E.C.G. apparaten :: Cardioline Touch ECG HD+
Printversie

  Categorie

  Speciaal

  Informatie

Cardioline Touch ECG HD+
Cardioline Touch ECG HD+
Klik om te vergroten   Klik om te vergroten
TouchECG is de PC-ECG softwareoplossing van Cardioline voor tablets of all-in-one touchscreen PC-computers in combinatie met de HD + acquisitie unit.

De belangrijkste functies worden d.m.v. duidelijke symbolen op het scherm aangegeven.

TouchECG biedt in combinatie met de HD + acquisitie unit zeer hoge kwaliteit signaalverwerking waarbij de strengste internationale normen (AAMI, ANSI, AHA en ACC) voor nauwkeurige klinische diagnose en interpretatie zelfs worden overschreden.

TouchECG wordt inclusief de Glasgow ECG interpretatie software geleverd.

Dit programma houdt, om een accurate analyse te kunnen geven, rekening met demografische factoren, zoals leeftijd, geslacht, en oorsprong (race) en huidige medische behandeling.

TouchECG is compatibel met meerdere omgevingen en Windows-platforms zoals draagbare touch-tablets. GeÔnstalleerd op een robuuste tablet vormt TouchECG het perfecte "mobiele" toestel voor telemedicine, thuiszorg en afdelingen voor spoedeisende hulp, terwijl op een all-in-one PC en gemonteerd op een trolley dit de ideale PC-ECG oplossing is voor ziekenhuizen en particuliere artsen in hun praktijk.

Het hightech TouchECG ontwerp biedt een breed scala van functionaliteiten waaronder vele connectiviteitsopties die een naadloze integratie in alle standaard data management systemen mogelijk maakt.

TouchECG kan patiŽntengegevens importeren en ECG testen en gegevensbestanden naar ziekenhuis informatie systemen exporteren.

De verbindingsoptie met standaard netwerken maakt overdracht van SCP bestanden via internet en het importeren van werklijsten mogelijk, terwijl communicatie via DICOM (Digital Imaging and Communication in Medicine) ervoor zorgt dat werklijsten en gegevens met PACS ziekenhuissystemen (Picture Archiving and Communication System) kunnen worden uitgewisseld.

Standaard mee geleverde accessoires:

  • Gebruiksaanwijzing Engels
  • Gebruiksaanwijzing beknopt Nederlands
  • Patientenkabel met 10 banaanstekkers
  • 4x50 stuks universele disposable ECG electroden.
      

Details
 
Artikelnr. 02020
Prijs excl.btw €1.700,00
Prijs incl. btw €2.057,00

Opties
 
Aantal

Bestellen.
        


Stuur naar een vriend
Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
E-mailadres van ontvanger: *

:


Stuur naar een vriend
Feedback van klanten
Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: Charlesfes
wh0cd908055 buy propranolol buy erythromycin amoxicillin advair diskus generic cheap erythromycin kamagra gold doxycycline


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *


:

Voeg recensie toe
 

  Uw mandje 

  Inloggen

  Gebruikers online:  261 niet geregistreerde klant(en), 1 geregistreerde klant(en)
Copyright © 2009-2019 Fa.A.Vos en Zoons Powered by One Stop Webshop